15 decembrie 2010

Gooooooogle> ăsta, știe câte ceva!

            Cătălina se află în continuare la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Louis Țurcanu" Timișoara pentru tratamentul infecției de pe obrazul drept. În general suporta “bine” tratamentul și mediul spitalicesc,… ce să facă săraca.


Aceasta este pagina Cătălinei, un mic jurnal, blog. Fotografiile de mai sus, sunt de la debutul bolii.
În nici un caz nu doresc să vă plictisesc cu ce fac eu în fiecare zi. Dar azi va spun despre o navigare de-a mea în marea junglă a Internetului. Prima dată m-am gândit să citesc câte ceva despre Spitalul din Timișoara,   
unde se află internată Cătălina și Cristina, Google zice  http://www.spital-copii-timisoara.info/  , foarte bine, răsfoind una alta, mult de citit, click pe comitetul director și-mi amintesc numele doamnei Profesor care se îngrijește de Cătălina, Prof. Dr. Margit Șerban. Dacă tot sunt prieten cu Google, găsesc http://www.ccserban.ro/html/profdrmargitserban.html  ok, tot respectul și mulțumiri doamnei Profesor pentru ajutorul dat semenilor noștri. Ce mică e lumea!, întâmplător am auzit despre Centrul Medical din Buziaș, am fost vecin, prieten, acum 30 de ani cu un medic primar de acolo. Mulțumim familiei Șerban pentru munca lor și pentru Centrul Medical ridicat în memoria fiului lor:  http://www.ccserban.ro/index.html
Dau cu Google mai departe cu alt gând. Caut legături, oameni, răspunsuri pentru ajutorarea iubitei noastre Cătălina. Știu că Paula Herlo este din ARAD http://googleitfor.me/?q=Paula+Herlo  , poate găsim o cale să mediatizăm și cazul nostru, și noi existăm, avem nevoie de ajutor, îndrumare, timpul trece repede. Sunt sigur ca oamenii ne vor ajuta să ducem la bun sfârșit tratarea nepoatei noastre, de această ingrozitoare,…….…… Leucemie (ALL).
Tot cu Google am aflat și lucruri minunate despre campaniile umanitare derulate de posturile de televiziune. La ProTV, http://stirileprotv.ro/campanii/ , o știre mi-a atras atenția și sunt foarte bucuros că și ROMÂNIA va avea acces la Registrul International de Donatori de Celule Stem. Sper că pentru nepoata noastră să nu mai fie nevoie. Urmariti știrea, pe care eu nu am prins-o la vremea respectivă (acum 22 zile).
           
       Internetul ne-a unit pe toți. Pe aceste teme triste dar adevărate, mai citesc:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu