12 decembrie 2010

A trecut ceva timp

A trecut ceva timp de când nu v-am relatat despre iubita noastră CĂTĂLINA. A fost un timp în care s-a derulat mai departe lupta (cu sprijinul lui Dumnezeu), cu îngrozitoarea boală Leucemia. Tatăl Călin, cu mari eforturi și cu ajutorul dvs. , a reușit să achiziționeze cele 2 fiole de ONCASPAR (10ml. =3000euro). Au fost administrate, pe lângă multe alte medicamente citostatice. Tratamentul decurge bine, organismul reacționează bine la tratament, analizele incep să arate mai bine.

 Pe această cale mulțumim rudelor, prietenilor, colegilor și oamenilor de bine care au dorit sa ramână anonimi. Toți aceștia contribuind material pentru tratamentul de până acum al Cătălinei. Surprinzător, OAMENI, de la care nu te așteptai au sărit în ajutor, sumele donate nu au importanță fie că sunt de 100, 300 sau 2000 de Lei. Contează că această familie poate merge mai departe, contează că putem să ne ajutăm aproapele. De asemenea mulțumim oamenilor, creștinilor, care sunt alături de Cătălina cu gândurile lor bune, cu mesajele de încurajare.

                Mulțumim bunului Dumnezeu că ne-a ascultat rugăciunile și azi putem spune că boala este sub control. Fantastic cât a îndurat acest copil. De 9 luni în spital, permanent conectat la un aparat sau altul, la o perfuzie sau la o injecție. Cristina, mama Cătălinei, a devenit expertă (fără voia ei) în a manevra aparatura din salon.

Din păcate despre: date tehnice, analize, valori măsurate, rezultate,..etc… nu vă pot scrie, deoarece eu, umilul scriitor al acestui BLOG, locuiesc la ARAD, iubita noastră Cătălina este când la ORADEA când la TIMIȘOARA. Spațiul mi-e dușman și nu ajung la timp într-o parte sau alta, iar rezultatele analizelor nu sunt întotdeauna la îndemână. Telefonul mobil, este minunata invenție prin care tinem legătura.

Din păcate trebuie să va dau o veste mai puțin fericită, de parcă nu ar fi fost suficientă durerea din sufletul acestor oameni, fiind pe calea cea bună cu tratamentul leucemiei, Cătălina a contactat CEVA…, o infecție care i-a provocat…. O altă durere, nici nu stiu ce să mai spun. De la Oradea, la începutul lunii Decembrie este transferată cu salvarea la Spitalul Louis Țurcanu din Timișoara, unde se află și în prezent. Mulțumim celor de acolo pentru sprijinul acordat. Cătălina reacționeaza bine și la acest tratament, începe să se vindece obrăjorul ei frumos.
           
       Dragă Cătălina, ne rugăm să treci cu bine și de această etapă, tristă, din viața ta.

       DA, DA,... ea este curajoasa noastră CĂTĂLINA. 


Un comentariu:

  1. tratamentul pentru Leucemie decurgea bine, era pe sfarsite, analizele sunt in limite normale. Atrauman cu Argint

    RăspundețiȘtergere